Iluvõimleja Carmel Kallemaa seisab valikute ees

Risto Mets
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Juubelietendusel näeb nii kuninglikku balli kui mõõgavõitlust, osutas Carmel Kallemaa varutud kostüümidele. Tema enda ülesanne on kanda etenduses peaosalise ehk Tuhkatriinu rolli.
Juubelietendusel näeb nii kuninglikku balli kui mõõgavõitlust, osutas Carmel Kallemaa varutud kostüümidele. Tema enda ülesanne on kanda etenduses peaosalise ehk Tuhkatriinu rolli. Foto: Kristjan Teedema

Täna tähistab võimlemisklubi Janika oma 25. sünnipäeva etendusega Vanemuises, mille on lavastanud Janika Möldri tütar Carmel Kallemaa.

Kas elada edasi Kanadas või tulla tagasi Eestisse? Õppida ürituste korraldajaks, arhitektiks või hoopis kellekski kolmandaks? Eesti viimaste aastate üks tuntuimaid iluvõimlejaid Carmel Kallemaa (19) seisab paljude valikute lävepakul. Vaid üks asi on kindel: võimlemissusse ta nii pea varna ei riputa. 

Iluvõimleja tunnistas, et viimane aasta on olnud päris raske. Käsil on gümnaasiumi lõpetamine ja ettevalmistused kõrgkooli astumiseks. Samal ajal töötab ta Kanadas treenerina ja korraldab Tartus oma koduklubi juubelietendust. «Kontserdiks valmistumine võtab praegu kõige rohkem aega. Otsuseid ja valikuid hakkan tegema pärast seda,» ütles ta. 

Esialgu Kanadas 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles