Kolm märki, et sul on aeg suhe lõpetada

Ingrid Dreyersdorff
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: PantherMedia/Scanpix

Tavaliselt on nii, et ohumärke on väga keeruline ise tähele panna. Inimesed sinu ümber märkavad neid tõenäoliselt enne kui sa ise. 

Kui sa tunned, et sa oled justkui lõksus omaenda suhtes ja ei suuda otsustada, kas aeg on minna või jääda, siis on mõned märgid, mis aitavad sul asja enda jaoks selgemaks mõelda. Suhteekspert Olga Levanchuka järgi näitavad need kolm faktorit, et on aeg suhe lõpetada, vahendab Daily Mail. 

  1. Sa ei ole tema jaoks prioriteet. See ei tähenda, et ta peaks sinuga kogu aeg koos olema. Pigem on tähtis see, et te mängite üksteise elus olulist rolli ja tunnete, et olete seotud. See on hetk, mil sa pead mõtlema, kas sa oled üks osa oma kaaslase elust. Kas ta teeb otsuseid üksi või koos sinuga? Kas ta teeb tulevikuplaane koos sinuga või ilma? See on puhtalt tunnetuslik küsimus, kui sina tunned, et sa ei ole osa oma kaaslase elust, siis on aeg lahti lasta.
  2. Te olete lahku kasvanud. Millal oli teil viimane vestlus oma tulevikuplaanidest, kus te jõudsite järeldusele, et tahate samu asju? Kui te olete suhtes lihtsalt sellepärast, et olete sellega harjunud ja nii on lihtsam, siis mõtle sellele, kas sinu ja tema õnn ei olegi elus olulised.
  3. See ei ole partnerlussuhe. Õnnelikus suhtes peaksid partnerid tasakaalustatult üksteist toetama. Kui sa tunned, et su partner vajab sinult rohkem ja annab vastu palju vähem, siis on asi tasakaalust väljas. Kui ta vajab sind, aga ta ei ole kunagi su jaoks olemas, kui sa teda vajad, siis on aeg mõelda suhete katkestamise peale. Sa ei saa sellest enne aru, kui sa hakkad oma sõpradele järgi igatsema, sest sa tunned, et nemad on sulle rohkem toeks, sest su partner ei hooli või ei ole huvitatud. 
Kommentaarid
Copy
Tagasi üles