Paari tunniga pole võimalik juubelimessi läbi käia

Eili Arula
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Osaühingu Prolift töötajad aitasid lahkelt Postimehe fotograafi taeva alla tõsta ning sealt, 16 meetri kõrguselt vaadates oli kuuehektarine messiplats nagu peo peal.
Osaühingu Prolift töötajad aitasid lahkelt Postimehe fotograafi taeva alla tõsta ning sealt, 16 meetri kõrguselt vaadates oli kuuehektarine messiplats nagu peo peal. Foto: Sille Annuk

Maamess peab tänavu ümmargust tähtpäeva ja sellega tuleb arvestada ka kõigil huvilistel. Et kogu väljapaneku läbi käia ja üle vaadata, tuleb varuda aega. Paarist tunnist jääb selle tarvis julgelt väheks

Messi avamisel osalenud endine põllumajandusminister ja praegune riigikogu liige Ivari Padar meenutas, et on käinud vähemalt kümnel maamessil. «See mess on nagu äratus talveunest, pärast maamessi asuvad kõik kohe kevadtööde kallale,» märkis ta.

Veel tõdes Padar, et maamess on märkamatult, kuid kindlalt kasvanud tunnustatuimaks põllumajandusmessiks kogu Baltikumis. «Just rääkisin Leedu parlamendi põllumajanduskomisjoni esimehega, et varem oli Leedus peetav mess Baltikumis number üks. Nüüd tõdevad isegi leedukad, et Tartu maamess teeb nende omale silmad ette,» lisas ta.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles