Manchester United jõudis lisaaja järel poolfinaali, Zlatan sai vigastada

Ats Kuldkepp
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Unitedi võiduvärava löönud Marcus Rashford.
Unitedi võiduvärava löönud Marcus Rashford. Foto: Dave Thompson/AP/Scanpix

Manchester United jõudis jalgpalli Euroopa liigas poolfinaali, kui Old Traffordil alistati veerandfinaali korduskohtumises Brüsseli Anderlecht lisaaja järel 2:1.

Armeenia koondislane Henrikh Mkhitaryan viis Unitedi 10. minutil juhtima, aga 32. minutil suutis alžeerlane Sofiane Hanni seisu viigistada. Et ka avamäng lõppes 1:1 viigiga, mindi lisaajale. Unitedile tõi võidu 19-aastase Marcus Rashfordi tabamus 107. minutil.

Normaalaja lõpus vigastas põlve Unitedi suurim väravakütt Zlatan Ibrahimovic ja pidi platsilt lahkuma. Kui tõsine Ibrahimovici tervisehäda on, pole veel teada, aga Unitedi peatreener Jose Mourinho kartis pärat mängu, et oodata on negatiivseid uudiseid.

Teistes veerandfinaalides oli Lyoni Olympique penaltiseeria järel üle Istanbuli Besiktasest, kahe mängu kokkuvõttes jäi seis 3:3. Vigo Celta alistas kokkuvõttes Genki 4:3 ja Amsterdami Ajax samuti 4:3 Schalke.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles