Tenniselegend: Federer ei tõuse enam kunagi edetabeli esikohale

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Martina Navratilova
Martina Navratilova Foto: SCANPIX

Läbi aegade üks paremaid naistennisiste Martina Navratilova usub, et lähiaastatel domineerivad meeste tennises praegune esireket Rafael Nadal ning teine number Novak Djokovic. Navratilova ei usu, et mõned aastad tagasi meeste tennist valitsenud Roger Federer suudab end uuesti edetabeli tippu murda.

Pole kahtlust, et Federer on tenniseajaloo üks paremaid mängijaid. Ta on võitnud rekordilised 16 suure slämmi turniiri ning oma tipphetkel püsis ta 237 nädalat järjest edetabeli esikohal. Praeguseks on ta tabelis langenud kolmandaks, kirjutab AP.

«Federer kaotas Indian Wellsi poolfinaalis Djokovicile, kes võitis finaalis Nadali. Djokovic mängib praegu suurepärast tennist,» sõnas Navratilova. «Rogeriga on lood teised – arvan, et ta ei suuda enam kunagi mängida nii hästi kui ta seda tegi kolm-neli aastat tagasi. Seda öeldes ei  taha ma väita, et ta ei võida enam ühtegi suure slämmi turniiri, aga mul on lihtsalt raske uskuda, et ta kunagi taas edetabelis esikohale tõuseb.»

«Nadal domineerib ja Djokovic on sõiduvees, Roger on aga sel hooajal Djokovicile kolm korda järjest kaotanud, lisaks jäi ta talle alla ka mullusel US Openil. Paratamatult see mõjutab teda,» lisas Navratilova.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles