Video: ropu suuvärgiga endine maailma esireket tekitas skandaali ning saadeti väljakult minema

Silver Tabo
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Ilie Nastase (keskel päikeseprillidega).
Ilie Nastase (keskel päikeseprillidega). Foto: INQUAM PHOTOS/REUTERS/Scanpix

Rumeenias toimuval tennise Fed Cupi play-off'i kohtumises Suurbritannia ning Rumeenia naiskondade vahel tekitas skandaalse olukorra rumeenlaste kapten, endine meeste maailma esireket Ilie Nastase, kes kaotas enesevalitsuse, mille järel saadeti ta platsilt minema.

Nimelt toimus kohtumine Briti esinumbri Johanna Konta (WTA 7.) ning rumeenlanna Sorana Cirstea (WTA 62.) vahel, kui britid kaebasid kohtunikule publiku käitumise üle, pärast mida Nastase ägestus ning sõimas nii kohtunikku, Suurbritannia võistkonna kaptenit Anne Keothavongi kui ka Kontat.

Kohtunik Andreas Egli suunas seepeale Nastase väljaku äärest minema, kuid mees läks hoopis tribüünile istuma, mistõttu pidid turvatöötajad ta riietusruumidesse juhatama. Skandaalsest olukorrast häirituna puhkes Konta nutma, olles teises setis 1:3 kaotusseisus. Vahejuhtumi tõttu katkestati matš koguni 25 minutiks, kuid pärast pausi näitas britt taas ilusat tennist ning kindlustas Suurbritanniale lõpuks 6:2, 6:3 võidu.

Videod Nastase sõimlemisest ning riietusruumidesse saatmisest:

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles