Brexiti-partei UKIP lubab keelata näokatted ja islamikoolid

BNS
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Möödunud aasta novembris Suurbritannia ELi vastase erakonna Ühendkuningriigi Iseseisvuspartei (UKIP) uueks juhiks saanud endine ajalooõppejõud Paul Nuttall.
Möödunud aasta novembris Suurbritannia ELi vastase erakonna Ühendkuningriigi Iseseisvuspartei (UKIP) uueks juhiks saanud endine ajalooõppejõud Paul Nuttall. Foto: Stefan Rousseau/PA Wire/PA Images/Scanpix

Euroopa Liidu vastane Briti Iseseisvuspartei (UKIP) teatas täna, et kavatseb sotsiaalse ühtsuse edendamiseks keelata näokatted ja uute islamikoolide avamise.

UKIP avalikustas 8. juuni parlamendivalimiste eel oma «lõimumiskava», mis sisaldab šariaadi keeldu, avalikes kohtades näokatte kandmise keeldu ning nõudmist võtta vastutusele ümberlõigatud tüdrukute vanemad.

Samuti kavatsetakse valituks saades peatada uute islamikoolide avamine, kuni kogu moslemikogukond on oluliselt paremini lõimunud, teatas partei.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles