ERMi järgmine siht: pool miljonit külastajat

Jaan Olmaru
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
ERMi külastajate hulk on olnud sedavõrd suur, et järgmise aasta jooksul peaks see ületama juba poole miljoni piiri. Ka möödunud reedel oli maja rahvast täis.
ERMi külastajate hulk on olnud sedavõrd suur, et järgmise aasta jooksul peaks see ületama juba poole miljoni piiri. Ka möödunud reedel oli maja rahvast täis. Foto: Margus Ansu

Eesti Rahva Muusemi direktori Tõnis Lukase hinnangul läheb ERMil uues asukohas väga hästi. «Oleme aasta jooksul kasvanud suureks organisatsiooniks,» sõnas Lukas, pidades silmas nii töötajate kui ka ürituste arvu, suurenenud käivet ja väliala laiust.

Veel kaks aastat tagasi oli ERMis veidi üle saja töötaja, pärast Raadile kolimist aga on töötajaskond kasvanud 143 inimeseni. ERMi hallatav territoorium ulatub koos välialaga ligi 50 hektarini.

«Mõtleme nüüd miljonites – nii käibe suurust kui ka näiteks külastajate arvu arvestades. Järgmise aasta esimeses pooles loodame ületada poole miljoni külastaja piiri,» avalikustas Lukas muuseumi ambitsioonika plaani. Ta tõdes, et peale asukoha on viimase aastaga muutunud ka muuseumi roll ühiskonnas ning organisatsiooniline ülesehitus.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles