Kommentaar: teerulliga riigigümnaasiumit rajama?

Andres Jaadla
, Rakvere linnavolikogu liige, keskerakond
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Andres Jaadla.
Andres Jaadla. Foto: Marianne Loorents

Rakvere linnavolikogu on andnud linnavalitsusele volitused riigiga läbirääkimiste pidamiseks riigigümnaasiumi rajamiseks.

Kui kaugel aga läbirääkimised konkreetselt on, selle kohta puudub volikogu liikmetel täpsem informatsioon. Peame nii, nagu kõik teisedki linlased, ammutama infot ajaleheartiklitest. Viimatine lugu ilmus 13. aprilli Virumaa Teatajas: üllatuslikult on riigigümnaasiumi asukohaks pakutud Rakvere gümnaasiumi esist ringi.

Seni oli volikogu liikmetel teadmine, et riigiga räägitakse läbi ja arutelu käib selle ümber, kas riigigümnaasium tuleb mõnesse olemasolevasse hoonesse või sellega seotult või ehitatakse uus hoone, ning jäädi ootama, et läbirääkimistele järgneb avatud diskussioon võimalike lahenduste teemal. Säärast diskussiooni ei ole aga ei volikogus ega ka linnakogukonnas laiemalt peetud.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles