Elektriteater haub plaani uude kohta kolida

Kertu Kula
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tartu Elektriteatri meeskonna liikmed Elo Vilks ja Andres Kauts panevad mais Tartu Uue Teatri majas aadressil Lai 37 ukse enda järel kinni ja lähevad oma teed.
Tartu Elektriteatri meeskonna liikmed Elo Vilks ja Andres Kauts panevad mais Tartu Uue Teatri majas aadressil Lai 37 ukse enda järel kinni ja lähevad oma teed. Foto: Kristjan Teedema

Kuna Elektriteatri vajadused on tunduvalt suuremad kui vaid paaril päeval nädalas filme näidata, leppisid Tartu Uus Teater ja Elektriteater mullu suvel kokku, et tänavu mais lähevad nende teed lahku. Kino kolib selle aasta maikuu lõpus Laia tänava hoonest välja. Praegu on kindel, et kino jätkab sügisel hooaega, aga kus täpselt, pole veel teada.

Elektriteatri visionäär Andres Kauts tõdes, et kuigi variante ja mõtteid on, pole veel leitud seda kõige õigemat paika, millega täiesti rahul olla. 

Uue Teatri majas jätkamist pole tema sõnul arutatud ega selle peale mõeldudki, sest lahkumineku plaan on juba ammune ning see samm tuleb teatri ja kino edasiste eesmärkide elluviimise nimel kindlasti ette võtta.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles