Nordica lend Stockholmi hilines kaks tundi, sest pilooti polnud (1)

Helen Mihelson
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Nordica lennuk maandumas Tallinna lennujaamas.
Nordica lennuk maandumas Tallinna lennujaamas. Foto: Jaanus Lensment

Tänahommikune Tallinn-Stockholmi lend hilines mitu tundi, sest piloot oli ootamatult haigeks jäänud. 

Nordica turundus- ja kommunikatsioonijuht Toobas Uibo nentis, et tõepoolest lükkus väljalend meeskonnaliikme puudumise tõttu edasi. Nii tõusis kell 7.45 väljuma pidanud lennuk õhku ligi kaks tundi hiljem, mõni minut enne kella 10.

«Kuna teave inimese haigestumise kohta jõudis meie planeerimiskeskusesse liiga hilja, siis võttis asendusliikme saabumine rohkem aega kui tegelikkuses peaks,» ütles Uibo Postimehele.

Kummalisel kombel oli sarnane probleem täna teisegi lennuga, sedakorda Brüsseli suunal. «Tulime lennukisse ja ootasime parajasti õhkutõusu, kui pardameeskond meile teatas, et pilooti ei ole,» kirjeldas Postimehele üks lennukis viibinud reisija (nimi toimetusele teada – toim.). «Õnneks lahenes asi kiiresti ja probleemi ei olnud. Aga alguses oli küll naljakas.»

See probleem sai kiiremini lahendatud ja väljalend viibis kõigest üheksa minutit. Uibo sõnul oli selle lennu puhul samuti tegu meeskonnavahetusega.

Nordica vabandab tekkinud ebamugavuste tõttu reisijate ees.

Kommentaarid (1)
Copy

Märksõnad

Tagasi üles