Selgus Kontaveidi ja Šarapova kohtumise toimumisaeg

Madis Kalvet
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Anett Kontaveit on näidanud viimasel ajal suurepärast mängu.
Anett Kontaveit on näidanud viimasel ajal suurepärast mängu. Foto: Peter Klaunzer/AP/SCANPIX

Stuttgarti tenniseturniiril suurepäraselt mänginud Anett Kontaveit peab oma järgmise matši Saksamaal juba reedel, kui ta läheb veerandfinaalis vastamisi venelanna Maria Šarapovaga.

Kontaveit ja Šarapova matš leiab aset peaväljaku esimese kohtumisena, mis algab kohaliku aja järgi kell 14.00 (Eesti aeg 15.00). Vaata reedese võistluspäeva täpset ajakava turniiri ametlikult kodulehelt.

Šarapova alistas kaheksandikfinaalis kaasmaalanna Jekaterina Makarova (WTA 43.) 7:5, 6:1. Kontaveit oli kolmapäeva hilisõhtul mäletatavasti 2:6, 7:6, 6:1 üle Garbine Muguruzast (WTA 6.).

Mullu Austraalia lahtistel tennisemeistrivõistlutel meldooniumi kasutamisega vahele jäänud Šarapova pidi seejärel pidama 15 kuu pikkuse võistluspausi. Stuttgarti turniiri on võistluskeelu järel esimene, kus venelanna osaleb.

Stuttgarti turniirile pääses Šarapova tänu korraldajate poolt antud vabapääsmele. Kuna venelanna ei ole üle aasta aja saanud turniiridel osaleda, siis puudub tal ka koht WTA-tabelis. Kontaveit murdis end põhiturniirile läbi kvalifikatsiooni, kus ta pidi alistama kolm vastast.

«Arvan, et me ei ole omavahel mänginud. Turniiritabelis on ainult paar naist, kellega ma ei ole varasemalt mänginud. Ta on üks nendest,» tunnistas 30-aastane venelanna, kui tema käest uuriti matšijärgses intervjuus, mida ta Kontaveidi kohta teab.

«Tal on olnud sel nädalal palju matše ja ta on mänginud suurepärast tennist. See saab olema hea matš ja suurepärane võimalus meie mõlema jaoks,» lisas Šarapova.

Maria Šarapova Stuttgarti turniiril.
Maria Šarapova Stuttgarti turniiril. Foto: MICHAEL PROBST/AP/Scanpix
Kommentaarid
Copy
Tagasi üles