Kas kogemus maksab? Tituleeritud kolmik ja uustulnuk Rannula hakkavad medaleid jagama

Ats Kuldkepp
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Heiko Rannula sihib treenerina elu esimeset Eesti meistriliiga medalit.
Heiko Rannula sihib treenerina elu esimeset Eesti meistriliiga medalit. Foto: MADIS SINIVEE/PÄRNU POSTIMEES

Alar Varrakul, Gert Kullamäel ja Aivar Kuusmaal on peatreenerina kamba peale 16 Eesti meistrivõistluste medalit. Suure tõenäosusega saab igaüks mais mingit värvi autasu juurde, aga medalimängude uustulnukal Heiko Rannulal on Pärnuga kuri plaan kolmiku plaan sassi lüüa.

Kolmandat hooaega Pärnu esindusmeeskonda treeniv 33-aastane Rannula pole nii tähtsaid mänge varem juhendanud ja seega on paslik küsida, kas noore treeneri kogenematus võib seerias tiitlikaitsja Kalev/Cramo ja Varraku vastu rolli mängida? Või eeldatavas pronksiheitluses Rapla ja Kuusmaa vastu?

Rannula ei osanud öelda, kas ta suudab pingetest üle olla, aga oma tegemisi analüüsides leidis kunagine Tartu Ülikool / Rocki mängujuht, et kõik võiks justkui sujuda. «Ma ei jõuagi tavaliselt põdemiseni, sest mul on mänguks kindel plaan valmis mõeldud. Kui see plaan ei tööta, siis ma saan seda mängu jooksul või pärast mängu teada. Proovin mitte üle mõelda,» avaldas ta oma kreedo.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles