Galerii! Haapsalu poole asus teele õudusbuss

Meisi Volt
, Elu24 tegevtoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Taevaliku sekkumise kiuste stardib täna kell 19 Haapsalu Kultuurikeskuse eest 12. Haapsalu õudus- ja fantaasiafilmide festival. Täna kell 14 asus aga Tallinnast teele õudusbuss, mis viis kollid Haapsallu, et seal sisse juhatata vägev koledusvõistlus.

Koledusvõistlus kasvab Haapsalus eepiliseks madinaks koledate ja ilusate kollide vahel, kui viimased ootamatult üritusele saabuvad ja ühiskonnas käibiva suhtumise vastu – koletised ei või olla ilusad – protestivad. Vaatemängu autorid on tuntud koreograafid Rene Köster ja Madleen Teetsov-Faulkner. 

HÕFFi õudusbuss väljus Haapsallu
HÕFFi õudusbuss väljus Haapsallu Foto: Toni Läänsalu

Avamine jätkub täna kultuurimaja suures saalis, mille ekraanile jõuab esimest korda Euroopas musta huumoriga vürtsitatud stiilipuhas põnevusfilm «Väikesed kuritööd». Filmi, mille peaosas on «Troonide mängu» staar Nicolaj Coster-Waldau, esitleb Haapsalus ameeriklasest režissöör Evan Katz. 

HÕFFi õudusbuss väljus Haapsallu
HÕFFi õudusbuss väljus Haapsallu Foto: Toni Läänsalu

Vaata galeriist, kuidas õudusbuss Tallinnast Mart Sanderi ja korraldajate taktikepi all teele asus ja videost kutset festivalile!

Mart Sander kutsub õudusfilmide festivalile HÕFF #hõff #martsander #elu24

A post shared by Elu24.ee (@elu24.ee) on

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles