Kuidas leida reisil arstiabi?

Johanna Vahuri
, Reisiportaali toimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Silt Hispaania kuurortlinnas
Silt Hispaania kuurortlinnas Foto: Vida Press

Kuigi seda sageli ette ei tule, võib haigeks jäämine reisi tõeliselt ära rikkuda, mistõttu on oluline kiirelt abi saada.

Selleks, et reisil olles oleks lihtsam kõige lähim arst üles leida ja temalt abi saada, on pandud alus Doctor in Your Pocket teenusele, vahendab Travel and Leisure. Süsteemis on kirjas kõik arstid, kel on Ühendriikide või Euroopa Liidu arstitunnistusele vastav kutse.

Nii võib leida arste igalt kontinendilt ning keeltest on esindatud 45 erinevat, mistõttu ei tohiks keegi reisil hätta jääda. Süsteemi lisatud arstid on spetsialiseerunud reisiga seotud haigustele, kuid on võimalik saada ka erialaarsti abi.

Võrgustiku loonud meeskond kohtub iga arstiga enne, kui teda soovitab. Arsti otsimiseks tuleb sisestada oma nimi, keele- ja arstieelistus. Netilehekülg soovitab seejärel arste ning aitab broneerida ka aja. Võimalik on kutsuda arst endale ka hotelli.

Need, kes reisivad kaugetes ja eksootilistes paikades, saavad arstiga broneerida veebikohtumise. Pärast kohtumist palub süsteem hinnata ka kogemust, et teised reisijad saaksid mõelda, millise arsti abi nad soovivad.

Süsteemi kasutamiseks tuleb osta sellega liitumine, mida saab osta iga reisi jaoks eraldi. Nädalane pakett maksab kõigest viis eurot. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles