Politsei: BMW juht möödus ratturitest liiga lähedalt ja suurel kiirusel (12)

Liis Velsker
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
BMW juht möödus jalgratturist väga napilt.
BMW juht möödus jalgratturist väga napilt. Foto: Kuvatõmmis Facebookis ringlevast videost

Põhja prefektuur selgitab välja eile Harku-Rannamõisa teel jalgratturitest liiga lähedalt möödunud BMWga seotud asjaolud ja otsustab seejärel võimaliku menetluse algatamise.

Põhja prefektuuri liiklusjärelvalvekeskuse juht Hannes Kullamäe rõhutas, et liikluses peab järgima eeskirja ja arvestame teiste liiklejatega. «Antud olukorras BMW juht seda ei teinud ning möödus ratturitest liiga lähedalt ja suurel kiirusel,» nentis ta.

Juhid, kes hakkavad mööduma kergliiklejatest, peaksid Kullamäe sõnul hoo maha võtma ja mööduma neist neid ohtu seadmata. Teed ei ole mõeldud ainult autodele.

Politseinikud selgitavad välja kõik juhtunu asjaolud ja teevad seejärel otsuse menetluse alustamiseks.

Jalgratturid jagasid eile sotsiaalmeedias videot sellest, kuidas neist pärastlõunal Harku-Rannamõisa teel sõitis ohtlikult lähedalt mööda BMW. Ratturid lootsid, et video jõuab ka juhini.

«Sõitsime täna poole nelja ajal Harku-Rannamõisa teel. Usu bemmijuht, me valime trenni tegemiseks võimalikult väikse liiklusega trasse, sest teame, et kergteel vihatakse meid, et kihutame ja maanteel vihatakse, et oleme aeglased. Aga me katsume sõita ohutult. Hoiame valgest joonest võimalusel paremale, sõidame üksteise taga, mitte kõrvuti... ausalt, mis su probleem on? Meil on ka kodus pered ja lapsed ja tahaks elusalt-tervelt trennist koju jõuda!» kirjutas üks jalgratturitest sotsiaalmeedias.

Kommentaarid (12)
Copy
Tagasi üles