Analüütik ennustab, et järgmine PlayStation ilmub juba tuleval aastal

Martin Liivand, level1.ee
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Sony kõige viimane konsool on PlayStation 4 Pro, mis ilmus 2016. aasta novembris.
Sony kõige viimane konsool on PlayStation 4 Pro, mis ilmus 2016. aasta novembris. Foto: Sony

Wall Street Journal (WSJ) raporteerib, et Sony järgmine konsool võib poelettidele saabuda juba 2018. aasta teises pooles.

WSJ-i andmetel ennustab Macquarie Capital Securitiesi analüütik Damian Thong, et Sony paiskab oma järgmise generatsiooni mängumasina müüki tuleva aasta lõpus. Mõistagi ei taba taolised ennustused alati kümnesse ja ka kõnealune info ei pärine tingimata mingilt firma siseallikalt. Siiski lisab Thongi väitele teatud kaalu asjaolu, et WSJ-i reporteri väitel on mehe näol tegu sama isikuga, kes nägi ette nii PS4 Pro kui ka Slimi väljakuulutamised.

Isegi kui Thongi hinnang on taaskord täpne, ei avalikusta Sony tõenäoliselt potentsiaalsete uute masinate kohta veel lähiajal ametlikku infot. PS4 kuulutati välja üheksa kuud enne väljalaset ning PS4 Slim ja Pro vastavalt nädal ja kaks kuud enne müüki saabumist. Kuigi uue konsooli avalikustamine võiks mõneti õõnestada Microsofti aasta lõpus ilmuva Xbox One’i uusversiooni Project Scorpio jalgealust, mõjuks see ka kahjulikult Pro ja Slimi müüginumbritele. Olukorras, kus Sony masinad on alaliselt müügiedetabelite tipus, pole firmal ka suuremat mõtet uut konsooli välja kuulutada.

Planeedi enimjälgitav mängumess E3 on kõigest kuu kaugusel. Võib-olla toob sealne Sony pressikonverents seletust.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles