Kaunis galerii: kingiideed emadepäevaks

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Emadepäev on üks vahva päev. Emad on veel rohkem au sees kui tavaliselt. Emadest mõeldakse rohkem, ja lapsed, kes lapsepõlvekodust kaugel, tulevad tavaliselt selleks päevaks koju emaga koos kvaliteetselt aega veetma – mis tegelikult ongi ju kõige suurepärasem kingitus sellel päeval oma emale, kirjutab Osta.ee moeblogi.

Juhuks kui soovid aga midagi endaga ühes võtta ja käegakatustavat emale kinkida, siis meil on sulle mõned soovitused.

Kõrvarõngad sobivad igas vanuses kingituse saajale. Eelduseks on muidugi see, et emal on kõrvas augud. Killud «VÕRK /NET» kõrvarõngad on midagi täiesti teistsuguse ja erilise ihalejale. Ei ole just igapäevane vaatepilt, et ehete valmistamisel kasutatakse selliseid materjale nagu klaasikillud ja süsi.

SESE Jewelry on klassikalisemate ehete austajatele. See kaubamärk sündis ehtedisaineri eluetapis, mil sai alguse tema teadlikum eneseotsing. SESE on sisemiselt tasakaalus Naine, kes on täidetud naiseliku energia väega ehk rõõmuga. Rõõm avardab ja tekitab naises rohkem armastust, empaatiat ning austust nii teiste inimeste kui kõige muu meid ümbritseva vastu. Need ongi SESE Jewely kaubamärgi peamised kandvad väärtused, mida Naine endas avastaks, kannaks ja annaks. Kui sa tunned, et jutt käib just sinu emast, siis on see ehk just see kink, mis su emale rõõmu valmistaks.

Tallinn Dolls ehtekollektsioon «ZOO» väikese vimkaga ehted on inspireeritud loomadest, lindudest ja putukatest. Väikesed «sõbrad» toovad su emale rõõmu igasse päeva! Ehted on kombineeritud poolvääriskividega.

HOIA 100% naturaalsed tooted ei koonerda koostisosade koguste ja kvaliteediga. Kõik tooted valmistatakse käsitsi Saaremaal, kivide ja kadakate vahel.

Siidisall on lustlik, lõbus ja mänguline kingiidee. Samuti on sallil erinevaid kandmisviise.

MIURIO valikus on šikk, naiselik ja erksa lillemustriga siidirätik. Samuti on sall pakendatud kaunisse kingipakki, mis säästab vaevast ja ajakulust, et sobilikku leida.

ALTON design kaarditasku sobib tegelikult nii naistele kui meestele. Esialgu mahutab pisike vutlar umbes kuus kaarti, kuid ajapikku nahk venib ja kaarte võib julgelt juurde panna.

Ööloom rebase unemask tagab su emale täisväärtusliku une. Öölooma näotekid on disainitud Karmen Heinmaa poolt ning valmistatud headest unenägudest, loomajõust ja pehmest eestimaisest vildist.

Puust Design valikus võib leida klassikalise puidust ehtekarbi koos modernse kunstkivist kaanega. Valikus on mahagonist või tammepuust karp ning klaasi osas saab samuti oma soovi avaldada, valikus on nii valge kui must kaas. Ehtekarp on valmistatud käsitööna ning õige hoolduse korral püsib põlvkondi. Igati väärikas kingitus oma kallile emale.

Kas su emale meeldib köögis toimetada? Katsetab tihti uusi retsepte? Siis Kukkbooki kokaraamat on see kingitus, mis võiks talle meeldida! Lisaks võib su emast saada Kukkbooki kokaraamatu autor. Kuidas? Kukkbooki näol on tegemist retseptimärkmikuga, kuhu su ema saab kokku koguda ja kirja panna parimad retseptid, tähelepanekud või kööginaljad.

Uncle Pauli Betty naistekingad uuest kevad/suvi 2017 kollektsioonist sobiksid väga hästi trenditeadlikule emale. Tegemist on vägagi pilkupüüdvate kingadega, mis sobivad nii tööle, vabaks ajaks kui pidulikule üritusele. Ideaalne king mugavust ja stiili hindavale emale.

Rohkem kingiideid leiad Eesti Disaini lehelt.

Ilusat emadepäeva!

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles