Maailma kiireim mees sõlmis naljaka kihlveo (3)

Merili Luuk
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Usain Bolt
Usain Bolt Foto: SCANPIX/REUTERS

Maailma kiireim mees Usain Bolt andis BBC-le pika intervjuu, kus lahkas pikemalt oma otsust karjääri lõpetamise osas. Kaheksakordne olümpiavõitja ja 11-kordne maailmameister lõpetab tänavu pärast Londoni MMi karjääri ning on kindel, et ta tippsporti ei naase.

«Mu mänedžerid tegid minuga kihlveo, et mul on kahe aasta pärast õllekõht. Ma ei saa ju sellel ometi lasta juhtuda!» naeris sprinter.

 «Kõik tahaksid, et jätkan, aga see pole nii lihtne. Olen saavutanud kõik, mis võimalik. Olen teinud spordis palju võimsaid asju. Inimesed tahavad näha mind veel ja veel, aga ühel hetkel pead lihtsalt otsustama, et nüüd on kõik. Ma ei taha jätkata ja ühel hetkel avastada, et kaotan. Ma vihkan kaotamist!» ütles Bolt.

Jamaikalane ei taha minna nende sportlaste teed, kes on karjääri lõpetanud, kuid siiski kahetsema hakanud ning tippsporti naastes avastanud, et aeg on edasi läinud.

«Seal pole midagi kahetseda. Sportlased, kes on harjunud tipus olema, avastavad end kaotaja rollis ning see hävitab nende karjääri maine. Mina seda ei taha.»

Ta lisas: «Ma ei usu, et mu treenergi minuga siis tegeleda tahaks! »

Kommentaarid (3)
Copy
Tagasi üles