Žiguli rooli istunud 15-aastane poiss põhjustas Läänemaal avarii (1)

Helen Mihelson
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Illustreeriv foto.
Illustreeriv foto. Foto: Liis Treimann

Täna hommikul kella 8 ajal juhtus avarii Risti-Virtsu maanteel, kus juhiloata 15-aastane noormees keeras autoga vasakpööret sooritades ette tagant tulnud sõiduautole. 

Roolis olnud 15-aastase noormehe viis kiirabi Pärnu haiglasse kontrolli, kuid juba pärastlõunal pääses poiss haiglast koju, kirjutab Lääne Elu.  

Juhtimisõiguseta alaealine polnud autos üksi, kõrvalistmel istus tema 13-aastane vend ja tõenäoliselt olid poisid teel kooli. Juhil oli turvavöö kinnitamata, kõrval istunud nooremal vennal aga kinnitatud.

Lisaks sellele, et noormehel puudus juhtimisõigus, ei vastanud ka Žiguli, millega poisid sõitsid, nõuetele. Roolis olnud noormees väitis politseinikele, et isa oli auto mõni aeg tagasi ostnud, kuid andmebaaside andmetel oli sõiduk ümberrregistreerimata. Pealegi puudus autol kehtiv ülevaatus ja liikluskindlustus.

Kommentaarid (1)
Copy

Märksõnad

Tagasi üles