Legendaarse Kalevi spordihalli uksed on taas valla

Uwe Gnadenteich
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Renoveerimise käigus taastati ka hoone fassaadil olev pannoo, millel kujutatud iluvõimleja prototüüp olevat olnud abilinnapea Kalle Klandorfi ämm.
Renoveerimise käigus taastati ka hoone fassaadil olev pannoo, millel kujutatud iluvõimleja prototüüp olevat olnud abilinnapea Kalle Klandorfi ämm. Foto: Liis Treimann

Eile õhtul avati Tallinnas pidulikult Kalevi spordihall, mis läbis poolteist aastat kestnud kapitaalremondi.

Tallinna linnapea kohusetäitja Taavi Aasa sõnul ostis linn spordihalli 2010. aastal eraomaniku käest 5,47 miljoni krooni ehk 350 000 euro eest ning toona kulutatud raha on tema sõnul igati täie ette läinud.

«Tookord n-ö viimasel hetkel linna langetatud otsus oli ainuõige võimalus päästa üks meie spordiajaloo sümboleid, sest suure tõenäosusega oleks spordihall müüdud kinnisvaraarendajatele. Sel juhul me ei taasavaks ilmselt legendaarset spordihalli, vaid selle asemel küündiks kõrgustesse hotell või kortermaja,» lausus ta.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles