Fotod: virtsapütt keeras kurvis kummuli

Anne Põder
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Täna pärastlõunal pärast kella 15 võttis Väätsa vallas Lõõla farmist virtsa vedav tsisternauto farmi teelt peateele keerates tõenäoliselt liiga hoogsalt kurvi ja auto rullus üle katuse.

Tsisternautot juhtinud 47-aastane Toomas sai vigastada. 

Sündmuskohale läinud Väätsa vallavanem Lauri Läänemets ütles, et kuna Paide päästekomando masinad olid teisel väljakutsel, reageerisid õnnetusele Väätsa vabatahtlikud päästjad.

Läänemetsa hinnangul oli õnnetus mõnes mõttes õnnelik, sest tundus, et tsisternautojuht lõi esialgsel vaatlusel vaid pea ära. "Igaks juhuks viis kiirabi ta siiski Järvamaa haiglasse tervisekontrolli, kus tehakse kindlaks vigastuste tegelik suurus," lausus ta.

Õnnetus tsisternautoga Lõõlas.
Õnnetus tsisternautoga Lõõlas. Foto: Lauri Läänemets

Paide politseijaoskonna välijuht Raimond Innos ütles, et ka politsei käis sündmuskohal ja fikseeris õnnetuse. "Miks tsisternauto kurvist välja sõitis, pole praegu veel selge. Õnnetuse põhjused selgitab välja menetlus," sõnas ta.

Innose sõnul tegelevad abistajad hetkel tsisternauto püsti tõmbamise ja sündmuskoha puhastamisega.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles