Brides In Bloom esitleb verivärsket albumit «Bad and Beautiful»

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Brides in Bloom ehk basskitarrist Viljar Norman (vasakult esimene), kitarrist Taavi Langi, keskel laulja Mikk Tammepõld, trummar Priit Mägi ja kitarrist Martti Leetsar.
Brides in Bloom ehk basskitarrist Viljar Norman (vasakult esimene), kitarrist Taavi Langi, keskel laulja Mikk Tammepõld, trummar Priit Mägi ja kitarrist Martti Leetsar. Foto: promo

Reedel, 1. aprillil esitleb Brides In Bloom Tallinnas klubis Rock Cafe debüütkauamängivat «Bad and Beautiful». Õhtu erikülaliseks on väga harva esinev Jaxy, lisaks on laval Silverstique ja Psychiatric Ward.

 

Brides In Bloom lahkus Eesti muusikamaastikult 2008. aastal ilma täispika albumita. Tänavu aasta alguses alustas bänd proovidega, et tasuda tänuvõlg fännide ees ja anda välja kauaoodatud debüütkauamängiv, album nimega «Bad and Beautiful». Album sisaldab endas eelneva kaheksa aasta jooksul salvestatud lugusid, sealhulgas «The Ride», «Another Way», «Love Criminal». Lisaks leiab esikkauamängivalt kolm täiesti uut pala, mille hulgas ka albumi avasingel «Bad and Beautiful» ja kontsertülesvõte loost «Garden of the Blonde Girls» (salvestatud Rock Cafes).

Tänasel päeval kuuluvad Brides In Bloomi ridadesse Mikk Tammepõld (vokaal), Taavi Langi (kitarr), Martti Leetsar (kitarr), Viljar Norman (bass) ja Priit Mägi (trummid). Reedesel albumiesitlusel Rock Cafes astub Brides In Bloom lavale vaid üheks korraks ka algses koosseisus - Mikk Tammepõld, Martti Leetsar, Riivo Torstenberg (bass), Martin Saaremägi (kitarr) ja Kaarle Kannelmäe (trummid).

Albumi «Bad and Beautiful» tracklist:

  1. Love Criminal
  2. Push Comes To Shove
  3. Bad and Beautiful
  4. Believe
  5. The Ride
  6. No Excuses
  7. Another Way
  8. When We Fall
  9. The Long Goodbye
  10. Fall From Grace
  11. The Ride (acoustic)
  12. Season of Love
  13. Garden of the Blonde Girls (live)
  14. Tuleb ette
  15. Ta tuli

Brides In Bloom alustas tegevust 2003. aastal. Bänd vallutas publiku südameid lugudega «The Ride», «Another Way», «Love Criminal» ja meeletust energiast pakatavate kontsertitega. Tegemist oli bändiga, kes jättis Eesti muusikasse oma jälje - kindla ja veenva sealjuures. 2008. aastal teatas bänd oma aktiivse tegutsemise lõpetamisest.

Albumi esitlused leiavad lisaks Tallinnale aset ka 2. aprillil Tartus klubis Plink-Plonk, 8. aprilli Rakveres Kära Kantsis ja 9. aprillil Viljandis klubis Rubiin. Rock Cafe uksed avanevad reedel, 1. aprillil kell 21.00, piletid on müügil Piletilevi müügipunktides.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles