Äpardunud tanklaröövel: olen katkine inimene (3)

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
LHV klientide miljonid maha mänginud Hendrik Koppel ütleb, et hoiab börsist tänaseni eemale.
LHV klientide miljonid maha mänginud Hendrik Koppel ütleb, et hoiab börsist tänaseni eemale. Foto: Liis Treimann

Hendrik Koppelil (29) on Eesti avalikkuses vastuoluline kuulsus: esmalt oli ta börsimängurist imelaps ja seejärel lihtlabane tanklaröövel.

Koppeli tegi avalikkusele tuntuks ETV saade «Pealtnägija» lausa kahe persoonilooga. Seni ei ole kurikuulsa ja isegi müstilise kuvandi pälvinud Koppel ise selgitusi jaganud. Nüüd, mõned kuud vabaduses olles, soovib ta seda teha. «LHV osas mul on kahju, et nii on läinud – ma tahtsin teenida, ma tahtsin end näidata. Nagu me kõik – ma tahtsin paremat elu, aga ei läinud nii. Ma olen liiga kaua vait olnud,» räägib ta, sest püüab enda sõnul eluga edasi minna.

Koppelit tuntakse tänaval ära, näidatakse näpuga, irvitatakse. «See on tanklaröövi pärast, ma saan sellest kõigest aru.» 

Kogu koolitee väidetavalt jõhkra kiusamise all kannatanud Koppel kinnitab, et see on tema jaoks déjà vu – justkui oleks tagasi Kuressaare gümnaasiumis.

Kommentaarid (3)
Copy
Tagasi üles