Arvuti varastamise kahtlused Tammemägi suhtes ei leidnud kinnitust

BNS
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Karin Tammemägi
Karin Tammemägi Foto: Sander Ilvest

Kahtlused, nagu oleks Põhja-Tallinna endine vanem Karin Tammemägi varastanud oma töökohast arvuti, ei leidnud uurimise käigus kinnitust.

Põhja ringkonnaprokuratuuri pressiesindaja Kaarel Kallase sõnul ei leidnud menetluse käigus tõendamist arvuti omastamise kahtlused, mistõttu ei esitatud kellelegi ka kahtlustust ja praeguseks on kriminaalmenetlus lõpetatud.

Tallinna õigusteenistuse nõuete osakonna juhataja Terje Krais kinnitas BNSile, et Põhja-Tallinn on nõudnud Tammemägi käest arvutit tagasi. «Tammemägi ütles, et tema käes seda arvutit pole, et «vist sattus prügisse».  Prokuratuur ütles, et midagi täiendavat enam leida või uurida pole võimalik. Ja kuna nad ei suuda Tammemägi ütlusi ümber lükata, siis nii jääb,» rääkis Krais.

Tallinna linnakantselei esitas mullu juuni keskel Põhja prefektuurile kuriteoteate, milles väidetakse, et veebruaris Põhja-Tallinna linnaosavanema ametist vabastatud Karin Tammemägi on omastanud linnale kuuluva sülearvuti.

Omastamine seisnes linnapea kohusetäitja Taavi Aasa allkirjaga dokumendi järgi selles, et mullu 17. veebruaril ametist vabastatud Tammemägi jättis enda kätte linnale kuuluva sülearvuti.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles