Kuulsad paarid, kelle partnerite vanusevahe on suur

Inna-Katrin Hein
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Emmanuel Macron ja Brigitte Trogneux
Emmanuel Macron ja Brigitte Trogneux Foto: PIERRE VILLARD/SIPA/PIERRE VILLARD/SIPA/Scanpix

Prantsusmaal võitis presidendivalimised 39-aastane Emmanuel Macron, kelle abikaasa Brigitte Trogneux on temast 25 aastat vanem, olles 64-aastane.

Paar kohtus, kui Macron õppis keskkoolis ja Trogneux oli tema õpetaja, kuid see ei seganud neil hiljem paariks saada, edastab news.com.au. 

Emmanuel Macron ja Brigitte Trogneux
Emmanuel Macron ja Brigitte Trogneux Foto: PIERRE VILLARD/SIPA/PIERRE VILLARD/SIPA/Scanpix

Maailmas on veel paare, kellel on suur vanusevahe, kuid neil juhtudel on tavaliselt mees naisest vanem.

 Mary-Kate Olsen ja Olivier Sarkozy – nii Mary-Kate kui ta kaksikõde Ashley Olsen on tuntud selle poolest, et neil on suhteid endast märgatavalt vanemate meestega.

Mary-Kate on 30-aastane ja ta mees, prantslasest pankur Olivier Sarkozy on 47-aastane ehk nende vanusevahe on 17 aastat. Mehel on eelmisest abielust kaks teismelist last vanuses 13 ja 15 eluaastat. Paar abiellus 2015. aasta novembris, olles koos olnud kolm aastat.

Olivier Sarkozy ja Mary-Kate Olsen
Olivier Sarkozy ja Mary-Kate Olsen Foto: BFA/Joe Schildhorn /BFAnyc/Sipa USA/Scanpix

Olivier Sarkozy on Prantsusmaa endise presidendi Nicolas Sarkozy poolvend.

Mary-Kate’i õde Ashley läks oma kallimast, 58-aastasest pankurist Richard Sachist lahku märtsis.

Hugh Jackman ja Deborra-Lee Furness – austraallaste paar kohtus teleseriaali «Correlli» võtetel 1995. aastal ning üks aasta hiljem nad abiellusid.  48-aastane Jackman on nüüdseks ülemaailmselt tuntud filmistaar, olles oma 61-aastasest naisest 13 aastat noorem.

Hugh Jackman ja Deborra-Lee Furness / Lucas Jackson/Reuters/Scanpix
Hugh Jackman ja Deborra-Lee Furness / Lucas Jackson/Reuters/Scanpix Foto: LUCAS JACKSON/Reuters/Scanpix

Austraalia meedia on mitmel korral kirjutanud, et Furnessil on vedanud mehega, kes on tuntud staar. Naise sõnul ei ole ta kunagi oma mehe kuulsusele tähelepanu pööranud, sest eraelus ei ole ta kuulsus, vaid tema abikaasa ja nende kahe lapse isa.

 «Ma ei lase oma mehe kuulsusel liugu. Olen tuntud ja edukas produtsent ning loon ise oma saatuse,» teatas naine.

 Catherine Zeta-Jones ja Michael Douglas – selle pari vanusevahe on 25 aastat. Zeta-Jones on 47-aastane ja Douglas 72-aastane.

Michael Douglas ja Catherine Zeta-Jones
Michael Douglas ja Catherine Zeta-Jones Foto: Chris Pizzello/AP/Scanpix

Paar on abielus olnud 17 aastat ning neil on kaks last, näidates et suur vanusevahe ja põlvkondade erinevus ei ole takistuseks. Michael Douglase poeg Cameron, kelle ema on näitleja esimene naine Diandra Luker, on Zeta-Jonesist vaid kaheksa aastat noorem.

Heidi Klum ja Vito Schabel – sakslannast supermodelli eksabikaasa, muusik Seal, oli temast kümme aastat vanem. Paaril on neli last. Pärast seitse aastat kestnud abielu lõppu on modelli uueks kallimaks New Yorgi kunstiärimees Vito Schabel, kes on Klumist 13 aastat noorem, olles 30-aastane.

Klum ei ole esimene vanem naine, kellega Vito koos on. Mehe ekskallimateks on olnud näitlejanna Demi Moore, kes oli nende suhte ajal 50-aastane, Schabel oli siis 26-aastane. Veel oli mehel 23-aastasena suhe näitlejanna Liv Tylerga, kes siis oli 32-aastane ning 44-aastase modelli Elle Macphersoniga, kui ta oli 21-aastane.

Bruce Willis ja Emma Hemings-Willis – Bruce Willise eksnaine Demi Moore tekitas skandaali, kui ilmnes, et ta on koos temast 16 aastat noorema Ashton Kutcheriga. Hiljem läksid Moore ja Kutcher lahku.

2009. aastal abiellus Bruce «visa hing» Willis inglannast näitlejanna Emma Hemingiga, kes on temast 23 aastat noorem. Paaril on nüüdseks kaks last.

Emma Heming ja Bruce Willis
Emma Heming ja Bruce Willis Foto: BRYAN R. SMITH/AFP

Willisel ja Moore’il on kolm täiskasvanud tütart.

 Donald ja Melania Trump – USA president Donald Trump on 70-aastane, ta kolmas naine, praegune esileedi, Sloveenia päritolu eksmodell Melania Trump aga 23 aastat noorem. Neil on kümneaastane poeg Barron Trump ning Donald Trumpil on kahest varasemast suhtest neli täiskasvanud last. Donald ja Melania Trump on olnud abielus 12 aastat.

Donald ja Melania Trump / KEVIN LAMARQUE/REUTERS/Scanpix
Donald ja Melania Trump / KEVIN LAMARQUE/REUTERS/Scanpix Foto: KEVIN LAMARQUE/Reuters/Scanpix

Jason Statham ja Rosie Huntington-Whiteley – märulikangelasi kehastav Statham on 49-aastane ja ta naine Huntington-Whiteley 29-aastane ehk nende vanusevahe on 20 aastat. Sel aastal saavad nad vanemateks.

Jason Statham ja Rosie Huntington-Whiteley / EDUARDO MUNOZ/REUTERS/Scanpix
Jason Statham ja Rosie Huntington-Whiteley / EDUARDO MUNOZ/REUTERS/Scanpix Foto: EDUARDO MUNOZ/Reuters/Scanpix
Kommentaarid
Copy
Tagasi üles