Kehra võitis kodus ja viigistas finaalseeria

Postimees Sport
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Käsipalli Eesti meistrivõistluste finaalseeria teises kohtumises alistas HC Kehra koduväljakul 25:20 (13:9) Põlva Serviti ja viigistas seeria üldseisu 1:1-le.

Võõrsil mänginud Serviti juhtis 11. minutiks juba 7:4, ent jõudis ülejäänud 49 minuti jooksul sihile vaid 13 korda. Kehra keeras kolmeväravalise kaotusseisu peagi sama suureks eduks ning juhtis poolajaks 13:9.

Puhkepausi järel jätkati sama hooga ja 37. minutil asus Kehra juba 17:10 juhtima. Korra suutis Serviti vähendada kaotusseisu kolmele väravale (18:15), ent siis jaks lõppes ja Kehra seilas suuremate probleemideta võiduni.

Seeria kolmas mäng peetakse esmaspäeval Põlvas ja neljas kolmapäeval Kehras. Vajadusel viies järgmisel laupäeval Põlvas.

Enne mängu:

Kehra alistas poolfinaalseerias mängudega 3:1 Viimsi, Põlva oli aga 3:0 parem mullusest finalistist HC Viljandist. Põhiturniiril võitis Serviti kaks esimest omavahelist mängu Kehra vastu 30:25 ja 29:27, ent kolmandas oli 29:27 omakorda parem Kehra.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles