Liiklushanke suhtes algatati järelevalve

Uwe Gnadenteich
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Signaali auto uuendab sõidutee märgistust.
Signaali auto uuendab sõidutee märgistust. Foto: Toomas Huik

Rahandusministeerium alustas 9. mail järelevalvemenetluse Tallinna transpordiameti riigihanke «Liikluskorraldusvahendite paigaldamine ja hooldusteenuse osutamine aastatel 2017–2022» suhtes, et kontrollida hanke õiguspärasust.

Hanke tulemuse kohta oli juba varem esitatud kaebus. «Hanke tulemused käisid vaidlustuskomisjonist läbi ja komisjon andis meile õiguse. Praegu on see periood, mille jooksul saavad hankel osalenud otsuse peale edasi kaevata,» ütles transpordiameti juhataja Andres Harjo.

Hankel kaotajaks jäänud firma vaidlustas otsuse, millega transpordiamet kuulutas hanke võitjaks aktsiaseltsi Signaal TM, kelle pakkumine ei olnud kõige odavam. Transpordiamet leidis, et kõige odavama pakkumise on teinud firma KiirWarren. Pakkuja hinnad on nii madalad, et selliste hindadega mitme aasta jooksul lepingu täitmine pole reaalne.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles