«Pealtnägija»: Teletorn ei suuda suletud restoranile uut rentnikku leida (1)

Nele-Mai Olup
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tallinna Teletorn.
Tallinna Teletorn. Foto: Viktor Burkivski

Riigiaktsiaseltsi Levira hallatav SA Tallinna Teletorn ei ole juba tükil ajal suutnud tagada oma restorani toimimist. Pikalt kinni olnud restorani uue rentnikuga lõppes leping enne kui uksed avada jõuti. Nüüd otsib Teletorn taas uut rentnikku.

2012. aastal pärast uuenduskuuri taas uksed avanud Tallinna Teletorn lõpetas möödunud aasta sügisel restorani rendilepingu senise operaatori AS Tampega ja asus suunatud konkursiga uut restoranipidajat otsima, vahendab ERRi uudisteportaal.

Konkursil osales linna sihtasutuse kutse peale kaks pakkujat, kellest valiti välja maksuvõlgades Kratt Resto OÜ, mis asutati vaid mõni kuu varem. Jüri alevikus valla ruumides pererestorani pidava ettevõtte taga on ärinaine Maria Sepper, kelle varasemad ettevõtted on sattunud kas raskustesse või läinud pankrotti.

Restoran Taevas pidi turistide seas populaarses Teletornis uksed avama märtsis, ent ei avanud vaatamata lubadustele uksi ka aprilli lõpuks. Seetõttu lõpetas linna sihtasutus lepingu enne, kui restoran tegevust jõudis alustada, sest söögikoha tegevuseks vajalikud köögimasinad, sisustus ja personal jäidki saabumata.

Tallinna Teletorn alustab taas otsinguid uue operaatori leidmiseks.

Kommentaarid (1)
Copy

Märksõnad

Tagasi üles