«Prooviabielu» Helen sai teada, et Eurovisiooni lugu peab olema 3 minutit pikk

Jaanika Vilipo
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Elu24 stuudios käisid külas «eurospetsid» räppar Cool D, juuksur Lauri Pedaja ja prooviabielluja Helen, et hinnata Eurovisioon 2017 teisel poolfinaalil ülesastuvaid esinejaid. Seekord võeti «lahkamisele» Horvaatia laul «My Friend», mida esitab Jacques Houdek.
 

Stuudiokülalised olid seda lugu vaadates esialgu eriti vaiksed…

Kertu alustas faktiga, et Horvaatia lauljat, Jacques Houdek'i «kiusatakse», kuna mees on ooperilaulja taustaga. Cool D arvates on see nagu kohustuslik element Eurovisioonil: «Alati on «eurokarussellis» lugu, mis on ooperielementidega».

Lauri oli aga pisut uurinud Horvaatia laulja taustainfot ja teadis rääkida, et kui tavaliselt on Eurovisioonil riikide kohalikud «X-Factori» võitjad ja osalejad, siis Jacques Houdek on see, kes on Horvaatia staarisaate mentor ja kohtunik. Ooperiga seoses tuli Lauri Pedajal mõte: «Selle kolme minuti jooksul peab olema kuidagi meeldejääv ja siis «hüpataksegi» pükstest välja  - kogu anne, tehnika ning oskused pannakse kolme minuti sisse. Siis tulebki välja selline palagan. Tehakse kõik aga mitte midagi», mille peale «Prooviabielu» Helen oli üllatunud, sest sai teada, et Eurovisiooni lool on ajaline piirang.

Cool D tunnistas, et Horvaatia loo video näeb selline välja, et sama hästi võiks see piimareklaam olla – kõikidele peab meeldima, et kõik tarbiksid seda. Vaata ka täispikka intervjuud!

Horvaatia astub Eurovisiooni poolfinaalis võistlustulle üheteistkümnendana.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles