Kertu Jukkum: Selle looga tuleb meelde 80-ndate halb disko

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Elu24 stuudios käisid külas «eurospetsid», et hinnata Eurovisioon 2017 teisel poolfinaalil ülesastuvaid esinejaid.  Arvamust jagasid näitleja ja juuksur Lauri Pedaja, «Prooviabielu» Helen ja räppar Cool D. Seekord hinnati San Marino laulu «Spirit Of The Night», mida esitavad Valentina Monetta ja Jimmie Wilson.

Lauri teadis rääkida, et San Marino meeslaulja, Jimmie Wilson, on pärit Ameerikast ja tegelikult on tegemist muusikalilauljaga. «Millalgi kolis Jimmie Saksamaale ja oli muusikali «Obama» nimirollis. Valentina on aga juba neljas kord esindamas Eurovisioonil San Marinot, aga pole seni veel ühegi lauluga finaali pääsenud», valgustas Lauri stuudiokülalisi.

Kertu avaldas soovi videot vaadates lugu edasi kerida. Laurile tuli jällegi meelde midagi nostalgilist ja talle meenus Eurovisioon aastal 2000. «San Marino lugu tundub olevat just sellest ajast, mis esindab ehtsat «eurolörakat»», julges staarjuuksur arvamust avaldada.  

Kertu Jukkum läks aga ajas veelgi rohkem tagasi ning pidas San Marino eurolugu 80-ndate halvaks diskoks. Laulu nimi on selline, mis on korduvalt läbi käinud Eurovisioonivõistluselt, arutasid «eurospetsid».

Cool D ootas ilmselgelt midagi enamat, arvestades et meeslaulja on muusikalist. «Salmi osa veel lubaks midagi, aga kui refrään algab, läheb kõik kanalisatsiooni» lausus pettunud räppar. Stuudiokülalised olid üksmeelel, et tegemist on tühja looga. Isegi häält ei ole. «Mis me siin ikka aega raiskame, paneme järgmise loo».

Vaata elavat vestlust täispikas videos!

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles