Lauri Pedaja: Kui pidime valima kõige kohutavama asja, siis siin see on!!

Jaanika Vilipo
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Elu24 stuudios käisid külas «eurospetsid», et hinnata Eurovisioon 2017 teisel poolfinaalil ülesastuvaid esinejaid. Kui julged olid enda arvamust jagama näitleja ja staarjuuksur Lauri Pedaja, «Prooviabielu» Helen Kõpp  ja räppar Cool D? Loe ja vaata videot, mis hinnang anti Rumeenia laulule «Yodel It», mida esitavad Ilinca ja Alex Florea.

Lauri Pedaja pidas lugu tüüpiliseks hitiks, kus on kasutatud ära kõik vajalikud detailid: trumm, räpp, joodeldav naine. Cool D’l tuli meelde, et seda lugu on tema näinud ja see  on tema jaoks kohutav! Helen astus joodeldava naise eest välja ja avaldas arvamust, et temale küll selle naise laul meeldib. 

Cool D jaoks oli tegemist nii kohutava lauluga, et kriipis lausa kõrva: «Täitsa raske on öelda, kus ta inspiratsiooni on saanud. Vist kuskilt nurgatagusest sado-masohhismiga seotud klubist». Kertu jagas mees-stuudiokülalistega arvamust, et tegemist on selleaastase Eurovisiooni ühe kohutavama looga.

Helen jäi selles osas neutraalseks. Prooviabielluja jaoks oli tegemist positiivse looga, kuna talle meeldis naislaulja. Samuti pidas neiu loo biit’i pidas toredaks. «Eriarvamused on alati teretulnud»,  rõõmustas Kertu.

Lauri aga ei saanud üle ja jagas mõtet, et tema jaoks on nii loo vaatamine kui kuulamine piinlik. «See on kõige kohutavam tunne, kui oled saalis ja sul on piinlik selle pärast, mida laval tehakse. Kui pidime valima kõige kohutavama asja, siis siin see on!»

Vaata meeleolukat videot siit!

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles