Hästi alanud päev lõppes raskete avariidega

Hanneli Rudi
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Hiiumaal sõitis sõiduauto teelt välja ja süttis, autos olnud inimene hukkus sündmuskohal.
Hiiumaal sõitis sõiduauto teelt välja ja süttis, autos olnud inimene hukkus sündmuskohal. Foto: Helen Mihelson

Kui eilse päeva esimeses pooles tõsiseid avariisid ei toimunud, siis õhtul sai üks kraavi sõitnud juht surma, teine raskelt viga.

Reedel kella 22.38 ajal toimus liiklusõnnetus Ida-Virumaal Mäetaguse vallas Arvila külas Kohtla-Järve-Mäetaguse tee 19. kilomeetril, teatas politsei.  49-aastane mees sõitis sõidukiga Ford Galaxy ebaõiglase valitud kiiruse tõttu teelt välja vastu elektriposti ning üle tee maanteekraavi. Juht toimetati Ida-Viru Keskhaiglasse.  

Kella 15.48 ajal toimus liiklusõnnetus Hiiumaal Leigri külas Käina-Hüti tee 10. kilomeetril, kus 47-aastane mees sõitis sõidukiga Jeep Grand Cherokee teelt välja, sõiduk paiskus kraavi katusele ning süttis põlema. Sõiduki juht hukkus.

 Hilisõhtul  kella 21.39 ajal toimus liiklusõnnetus Tallinnas Mustamäe tee 90A juures, kus 38-aastane mees kaotas jalgratta üle juhitavuse ja kukkus. Jalgrattur toimetati Põhja-Eesti Regionaalhaiglasse.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles