Laadad ja motokross sunnivad osa teid sulgema

Hanneli Rudi
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Teetööde hooaeg on alanud.
Teetööde hooaeg on alanud. Foto: Teet Malsroos/Õhtuleht

Sel laupäeval toimub Lõuna-Eestis mitu laata ning seetõttu on osa teid tavaliiklusele suletud.

Põlvamaal on Kanepi kevadlaada tõttu liiklusele suletud kell 6.00–14.00 Kanepi–Ihamaru maantee Kanepi alevikus (km 0,1–0,4). Ümbersõit on tähistatud kohalike teede kaudu, teekond pikeneb ligikaudu 1 km. Sulgemisalas on läbipääs tagatud kohalikele elanikele, ühistranspordile ja operatiivsõidukitele.

Võrumaal on Varstu laada tõttu liiklusele suletud kell 9.00–14.00 Varstu tee Varstu alevikus (km 1,9–2,2). Ümbersõit on korraldatud kohalike teede kaudu. Sulgemisalas on läbipääs tagatud ühistranspordile ja operatiivsõidukitele.

Pärnumaal on seoses motokrossivõistlusega kell 8.00–18.00 kehtestatud kiiruspiirang ja peatumise keeld Tartu–Viljandi–Kilingi-Nõmme maanteel Tedre–Rääguvälja lõigul (km 120,0–120,9).

Harjumaal Tallinna–Narva maanteel Maardu–Koogi lõigul (km 17,1–26,5) tehakse teekatte parandustöid. Töö on liikuva iseloomuga, töötsoonis on kehtestatud kiiruspiirang ning üks sõidurada on suletud.

Järvmaal Pärnu–Rakvere–Sõmeru maanteel Paides (km 89,5) kell 11.00-12.30 on liiklusreguleerija õppuse tõttu kiirus piiratud.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles