Angelina Jolie leppis oma isaga ära

Inna-Katrin Hein
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Angelina Jolie
Angelina Jolie Foto: DENIS BALIBOUSE/REUTERS/Scanpix

Hollywoodi staar Angelina Jolie oli oma isa Jon Voightiga aastaid riius, kuid nüüd on vist lõplikult ära leppinud, sest neid ja Jolie lapsi nähti koos aega veetmas.

Väidetavalt mängib selles leppimises rolli ka Jolie eksmees Brad Pitt, kes juba nende abielu ajal üritas oma naist ja ta isa taas kokku viia, edastab Daily Mail.

Kõmufotograafide teatel oli Jolie ja ta kuuest lapsest neli, Pax ja Zahara ning kaksikud Vivienne ja Knox, sel kolmapäeval koos Voightiga Los Angeleses Beverly Hillsis asuvas sushi restoranis söömas.

Angelina Jolie
Angelina Jolie Foto: TANG CHHIN SOTHY/AFP/Scanpix
Jon Voight
Jon Voight Foto: Chris Pizzello/AP/Scanpix

41-aastane Jolie oli riietatud musta, kandes musta värvi pikka seelikut ja samas toonis liibuvat toppi.

USA kõmumeedia teatel oli vaatepilt üsna haruldane, sest varasemal ajal ei ole 78-aastast Voighti just sageli oma tütre ja lastelastega koos nähtud. Oletetatakse, et pärast Pittist lahkuminekut vajab Jolie laste kasvatamisel isa abi.

Jon Voighti tuntakse eelkõige 1968. aastas filmist «Midnight Cowboy». Voight ja ta naine Marcheline Bertrand läksid lahku kui nende ainus laps Angelina oli kaheaastane ning nende lahutus jõustus kui tütar oli neljane.

Angelina Jolie puutus lapsepõlves ja teismelisena oma isaga vähe kokku, kuid vanemaks saades nende kontakt süvenes, kuna mõlemad tegutsesid filmialal. Esimestes linateostes kasutas staar nime Angelina Jolie Voight, kuid «Lara Crofti» filmide ajaks oli ta nimi juba Angelina Jolie.

Angelina Jolie
Angelina Jolie Foto: DENIS BALIBOUSE/REUTERS/Scanpix

Alates 2002. aasta juulist on staari ametlik nimi Angelina Jolie, kuid siis tekkis isa ja tütre vahel tüli, mis ei olnud tingitud nimest.

Jolie adopteeris samal aastal Kambodžast poisi, kes sai nimeks Maddox, kuid Voight sõnas siis avalikkuses, et ta tütar ei oleks tohtinud last adopteerida, kuna tal on psühholoogilisi probleeme.  Voighti sõnul üritas ta oma tütart aidata, kuid see ei õnnestunud.

Angelina Jolie keeldus pärast isa sõnavõttu temaga suhtlemast ja lõikas sideme läbi lisades, et ta on väikese lapse ema ja ta ei soovi enda aadressil midagi nii negatiivset kuulda.

Voight üritas tütrega suhteid siluda, kuid see ei õnnestunud, kuna tütar ei soovinud seda. Jolie ema suri 2007. aastal vähihaiguse tagajärjel ja Voight tegi uue katse, kuid ka siis Jolie keeldus.

Jolie nüüdseks eksabikaasa Pitt viis tütre ja isa niikaugele, et alates 2009. aastast hakkasid nad mõnevõrra suhtlema.

2010. aastal kui Joliel oli Itaalias Veneetsias käimas filmi «The Tourist» võttes, külastas Voight teda seal ja nad lasid end koos jäädvustada.

Voighti ja Jolie lähikonda kuuluva isiku kinnitusel mängis Brad Pitt suurt rolli tütre ja isa suhte taastumisel.

Kui Angelina Jolie ja Brad Pitt möödunud aastal lahutasid, oli Jon Voight oma tütart toetamas, öeldes et ta kavatseb rohkem olla koos oma lastelastega.

Angelina Jolied saab nüüdsest pidada üksikemaks, sest laste isa Brad Pitt külastab neid vahetevahel.

Pilte vaata siit. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles