Väike-Maarja vallas hukkus sõiduauto ja reisirongi kokkupõrkes mees (6)

Piret Lakson
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Täna õhtul juhtus raske rongiõnnetus Lääne-Virumaal Väike-Maarja vallas, kus reisirongi ja sõiduauto Toyota kokkupõrkes hukkus autos viibinud 36-aastane mees.

Ida prefektuuri pressiesindaja Leana Loide ütles Postimehele, et häirekeskus sai õnnetuse kohta teate kella 20.45 paiku. Kokkupõrge toimus Nõmme küla lähistel reguleerimata raudteeülesõidul.

Praeguseks on teada, et õnnetuse hetkel viibis mees autos üksi.

Auto liikus Nõmme küla poolt Rakvere-Väike-Maarja-Vägeva maantee suunal. Kokkupõrge toimus kõrvalisel kruusateel, kus on Nõmme küla poolt tulles viib ülesõidule väike kallak, kuid nähtavus raudtee üle on siiski hea.

Ida prefektuuri operatiivjuht Andres Jaggo sõnul on tegemist äärmiselt traagilise juhtumiga. «Hetkel on veel vara rääkida selle raske õnnetuse põhjustest, kuid sündmuskohal viibivad patrullpolitseinikud ja uurijad töötavad, et täpsemaid asjaolusid selgitada,» märkis ta.

«Siiski panen kõigile liiklejatele südamele, et liikluses osaledes tuleb olla äärmiselt tähelepanelik. Seda ka vähese liiklustihedusega teedel sõites,» lisas Jaggo.

Reisirong liikus Tartust Tallinna suunal ning sai pidama alles sadakond meetrit pärast kokkupõrke toimumist. Rongis viibinud reisijad viga ei saanud. Rongiliiklus on hetkel suletud.  

Sõiduauto juhi võimaliku joobe tuvastab ekspertiis.

Liiklusõnnetuse täpsemate asjaolude välja selgitamiseks alustati kriminaalmenetlust, mida viib läbi Ida prefektuur ja juhib Viru ringkonnaprokuratuur.

Elron teatas oma kodulehel, et Kiltsi–Rakke jaama vahel juhtus õnnetus ning hetkel rong seisab. Reisi jätkatakse asendusbussidega. Mitmed reisid hilinevad või on tühistatud.

Jälgi ronge reaalajas siit ning Elroni teavitusi siit.

Kommentaarid (6)
Copy
Tagasi üles