Kõlvart: Taavi Aas on professionaalne juht

Uwe Gnadenteich
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Mihhail Kõlvart Postimehe stuudios.
Mihhail Kõlvart Postimehe stuudios. Foto: Mihkel Maripuu

Taavi Aasal on suur juhtimiskogemus ning ta on pädev linnaplaneerimise ja linnamajanduse küsimustes, kinnitas Tallinna abilinnapea Mihhail Kõlvart.

«Taavi Aas töötab Tallinna linnavalitsuses 12 aastat, sellest viimased kuus aastat oleme kolleegid. Selle aja jooksul olen korduvalt olnud tunnistajaks tema professionaalsusele, olgu selleks siis kas transpordi-, linnaplaneerimis- või eelarveteemalistes küsimustes. Taavi on võimeline vastu võtma julgeid ja tulevikku orienteeritud otsuseid. Ta on ellu viinud tasuta ühistranspordi idee. Paljuski just tänu sellele projektile kasvab Tallinna elanike arv,» ütles Kõlvart.

Kõlvarti sõnul kuulub Aas, kes on viimased kaks aastat täitnud linnapea ülesandeid, selliste juhtide hulka, kes töötavad tulemuse, mitte iseenese PRi nimel. «Viimaste küsitluste andmed näitavad, et 95 protsenti tallinlasi on linna elutingimustega rahul ja 93 protsenti on rahul eluga linnaosades,» nentis Kõlvart.

Täna otsustas Keskerakonna Tallinna Nõukogu nimetada linnapea kohusetäitja Taavi Aasa erakonna linnapeakandidaadiks.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles