Millal kulunud sebrad värske värvi saavad?

Mari-Liis Pintson
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tähe ja Sõbra tänava ristmikule võitlesid kohalikud elanikud ülekäigurajad välja paari aasta eest. Nüüd on sebrade märgistus nii kulunud, et kohati võib vaid aimata, et seal on olnud valged triibud. Suurt kulumist näeb reguleerimata ülekäikudel mujalgi linnas.
Tähe ja Sõbra tänava ristmikule võitlesid kohalikud elanikud ülekäigurajad välja paari aasta eest. Nüüd on sebrade märgistus nii kulunud, et kohati võib vaid aimata, et seal on olnud valged triibud. Suurt kulumist näeb reguleerimata ülekäikudel mujalgi linnas. Foto: Sille Annuk

Tavapäraselt on Tartus ülekäiguradade teekattemärgistust värskendatud sügisel enne kooliaasta algust. Ometi on juba praegu üle linna paljudel ülekäiguradadel värv suuresti maha kulunud. Kas linnavalitsus plaanib ka kevadist värvimist?

Vastab Martin Nelis Tartu linnavalitsuse liikluskorraldusteenistuse juhataja

Värvimistööd on meil kavas suvel. Lepingu järgi on need jaotatud kolme rühma: juuni, juuli ja august. Oleneb, kuidas töövõtja jõuab. Alustame pikijoontega ja suurematest magistraalidest. Siis on juba käsimärgistus.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles