Video: krokodillid pistsid Jeesuse moodi vee peal käia üritanud pastori nahka (3)

Inna-Katrin Hein
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Krokodillid
Krokodillid Foto: Frans Lanting/picture alliance / Frans Lanting/Scanpix

Aafrika Zimbabwe pastor, kes üritas oma usku tõestada Jeesuse moodi vee peal käimisega, langes krokodillide saagiks.

Politsei sõnul hukkus Jonathan Mthethwa religioossel sündmusel, kus üritati jäljendada Jeesuse imetegusid, millest üks oli vee peal kõndimine, edastab AFP. 

Kohal olnute teatel oli püha isa enne sündmust ühe kuu palvetanud ja harjutanud, kuid ta ei osanud arvestada krokodillidega.

Viimsepäeva pühakute kiriku koguduse liikmete sõnul langes pastor väga näljaste krokodillide kätte, kes sõid ta ära mõne minutiga.

«Pastor lubas näidata imetegusid, mis kinnitavad tema tugevat usku, kuid kahjuks langes ta krokodillide kätte ja ta kaotas elu. Ta surm oli julm ja krokodillid halastamatud,» teatasid kohal olnud.

Pastor Mthethwa läks kohalikus jões, mida seal elavate rohkearvuliste krokodillide tõttu kutsutakse Krokodillide jõeks, kaldast 30 meetri kaugusele, lubades et tõuseb seal veepinnale ja hakkab kõndima. Sügaval vees olnud meest ründas mitu krokodilli, kes temalt elu võtsid. Temast jäi maha vaid paar sandaale ja aluspesu, mis pinnale tõusid.

Kohale kutsutud päästjatel ei olnud enam midagi teha, sest mees oli praktiliselt haihtunud. 

Zimbabwes tuleb igal nädalal krokodillirünnakuid ette, samas võimud hoitavad elanikke, et nad vales kohas jõkke ei läheks ja püstitavad hoiatussilte, et vähendada krokodillidest tingitud surmasid. 

Kommentaarid (3)
Copy
Tagasi üles