Meestele: viis asja, mida võid oma naise eest varjata

Dagmar Lamp
, Postimehe naisteportaali juhataja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Vida Press

Teeme ühe asja kohe selgeks: me ei julgusta kedagi valetama. Hea suhe põhineb usaldusel, aususel ja intiimsusel. Te peate teadma teineteisest kõige olulisemaid asju ja tundma, et te tõesti olete teineteisega ausad. Siiski on mõned asjad, mis on targem ütlemata jätta.

Men’s Fitness uuris naistelt ja Smart Dating Agency suhteeksperdilt Bela Gandhilt, milliseid asju me ei tahaks teada.

1. Mitme naisega sa maganud oled. Ei tule midagi head sellest, kui selle numbri avalikuks teed, see ei pane teda ennast hästi tundma. Kui su number on suur, võib talle tunduda, et peab võistlema kõigi su eksidega. Kui number on väike, võib ta tunda end süüdi enda kõrgema arvu pärast. Lõppeks pole ju number oluline, minevik jäägu sinna, kus ta on ja loeb ainult see, et olete koos praegu.

2. Kui suurepärane su eks oli. Kui sa jutu sees mainid, kui kaunis või seksikas su endine tüdruksõber oli või, veel hullem, räägid, kui suurepärane oli seks, siis paneb see kindlasti ta end halvasti tundma. Mõtle hetkeks, kas sina tahaksid teada kõiki detaile tema eelmisest suhtest? Jah, su naine võib mõtiskleda uudishimulikult, millised su eksid olid, kuid päris ausa vastuse andmine võib olla lihtsalt õel.

3. Et sa pead tema parimat sõbrannat seksikaks. Olgu see süütu crush või oled lihtsalt märganud, et tema sõbranna näeb välja nagu sekspomm – hoia oma arvamus endale. Muidugi ei saa sa kontrollida, kelle vastu sa tõmmet tunned, kuid kodurahu (ja sõpruse) huvides ei tasu seda teemaks võtta.

4. Negatiivsed, enesehävituslikud mõtted. Me ei ütle, et sa ei tohiks oma kallimaga jagada kõhklusi või kurbust, mida tunned. Partneri üheks rolliks ongi olla sulle toeks. Aga kui sa tunned ebakindlust, kui võrdled end tema vendadega või nõmedana, kui oled väljas tema meessoost sõpradega, siis hoia keel hammaste taga. Pidevalt ennast maha tehes võib ta hakata sind lõpuks uskuma. Kui sa pidevalt ütled, et sa pole teda väärt, võib ta varsti minna ja otsida kellegi, kes on. Välja arvatud siis, kui sa tõesti nii tunned – muul juhul võta end kokku ja ole mees, keda ta väärt on.

5. Kui sa vihkad mõnda ta sõpra või sugulast. Kui sa suudad naeratada ja suu kinni hoida, on see parim viis asjaga tegeleda, eriti kui su kallim on selle inimesega väga lähedane. Kui te pidevalt tülli lähete, hoia lihtsalt end sellest inimesest eemale. Mis aga veelgi arukam: püüa aru saada, miks ta sulle ei meeldi. On see miski temas või on hoopis tegemist arvamusega, mille oled kujundanud? Igal juhul on mõistlik leida viis olukorra silumiseks, sest kui sa oled võtnud plaani naisega terve elu veeta, on tõenäoline, et see inimene jääb teie ellu pikaks ajaks virvendama.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles