Punane Rist kogub annetusi Jaapanile aprilli keskpaigani

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Meditsiinitöötaja ulatamas ravimeid eakale jaapanlannale, kes elab Otsu algkoolis asuvas evakuatsioonikeskuses
Meditsiinitöötaja ulatamas ravimeid eakale jaapanlannale, kes elab Otsu algkoolis asuvas evakuatsioonikeskuses Foto: SCANPIX

Punase Risti annetuskontole oli täna hommikuks Jaapani maavärina ja tsunami tõttu kannatanutele kogunenud 25 499 eurot kokku 563 inimeselt.

«Jaapani konto jääb üles aprilli keskpaigani,» sõnas Eesti Punase Risti juht Riina Kabi. Tema sõnul on kaks firmat teinud omapoolse korjanduse ja kui nemad kannavad annetused Punasele Ristile ära, saab organisatsioon omakorda teha ülekande Jaapani Punasele Ristile.

Haapsalu annetuskontole raha kogumist jätkatakse ka edaspidi, sinna kantakse tasapisi kogu aeg raha. Tänaseks on sinna 479 annetajat kandnud 33 167 eurot.

«Samas kasutame juba laekunud vahendeid kannatada saanud laste heaks,» lausus Kabi. Näiteks kaeti kaheksa lapse kulud selle eest, et nad viibisid kuu aega (22. veebruarist 28. märtsini) Haapsalu neurolooglises rehabilitatsioonikeskuses.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles