Parim nädalavahetus tomatite istutamiseks on käes

Eili Arula
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kuusiku talu perenaine Maret Kivi on Tartu avaturule kaasa võtnud tugevad tomatitaimed, mil juba õienupudki küljes, ning loodab, et enamik neist ka algaval nädalavahetusel kaubaks läheb.
Kuusiku talu perenaine Maret Kivi on Tartu avaturule kaasa võtnud tugevad tomatitaimed, mil juba õienupudki küljes, ning loodab, et enamik neist ka algaval nädalavahetusel kaubaks läheb. Foto: Kristjan Teedema

Tartu avaturul tomatitaimi müüvad köögiviljakasvatajad tõdesid kui ühest suust, et jahe kevad ja pikalt püsinud miinuskraadid on nende kulu taimede ettekasvatamisel võrreldes varasemate aastatega märkimisväärselt kergitanud.

«Taimed olid mul kasvuhoones ja seda tuli ikka väga hoolega kütta, et külm neile ligi ei saaks,» märkis Kuusiku talu perenaine Maret Kivi. Kuigi kulu on kasvanud, ei tõsta ta seepärast taimede hinda.

Öökülmad on läinud

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles