DHL Express laiendas koostööd Collect.Netiga

BNS
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
DHL
DHL Foto: SCANPIX

DHL Express laiendas koostöös Collect.Net pakirobotite vaba võrgu teenust, mis võimaldab DHL Express klientidel kullersaadetisi kätte saada peale Tallinna ka Tartus, Rakveres ja Viljandis.

«Meie kliendid asusid paari kuu eest Collect.Neti Tallinna pakirobotit usinasti kasutama, sestap laiendasime koostööd ja meie kliendid saavad nüüd oma kullersaadetisi pakirobotitest kätte ka Tartus, Rakveres ja Viljandis,» ütles DHL Express Eesti tegevjuht Kristina Laaneots pressiteates.

DHL Expressi erakliendil on koostöös Collect.Neti pakirobotitega võimalik rahvusvahelise kullerteenusega kaupa tellides see kohe omale sobivaimasse pakirobotisse tellida või vajadusel ka Collect.Neti pakirobotitesse ümber suunata.

Collect.Neti pakirobotod asuvad Tallinnas, Tartus, Viljandis ja Rakveres. Pakirobotid asuvad Tallinnas Pirita ja Kadaka Selveri ees, Sikupilli keskuse kõrval ja Telliskivi Depoos, samuti Tartus Eedeni ja Lõunakeskuse ees, Rakveres bussijaama kõrval ning Viljandis Uku keskuse ees.

Collect.Neti võrgus kasutatavad pakirobotid on Cleveron AS-i poolt arendatud ja toodetud Eestis.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles