James Bond naine on tõeline mammi (1)

Inna-Katrin Hein
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Pierce Brosnan ja Keely Shaye Smith
Pierce Brosnan ja Keely Shaye Smith Foto: David Wimsett/©UPPA / TopFoto/Scanpix

James Bondi rollis olnud Pierce Brosnan ja ta naine Keely Shaye Smith on puhkusel Hawaiil, kus Brosnan tähistas 16. mail oma 64. sünnipäeva.

Kõmufotograafid jäädvustasid paari rannal, kus nad kuumalt suudlesid, samas täheldati, et kui kunagine, nüüd 64-aastane Bond on veel võrdlemisi heas vormis, siis ta 53-aastane naine on kunagise vormi minetanud, edastab Daily Mail.

Keely Shaye Smith ja Pierce Brosnan
Keely Shaye Smith ja Pierce Brosnan Foto: © Benkey / AFF-USA.COM/AFF/PA Images/Scanpix

1995 – 2002 Bondi rollis olnud staarnäitleja Brosnan kandis halle ujumisšortse ja niinest kübarat, ta naisel, kunagisel modellil, olid seljas musta värvi bikiinid ja hiljem tõmbas ta selga mustvalge rannakleidi.

USAs Californias Malibus elav paar käib sageli Hawaiil, kuna Brosnan teeb seal dokumentaalfilmi «Poisoning Paradise» kliima- ja keskkonnamuutuse mõjudest.

Brosnan abiellus endise modelli Smithiga 2001. aastal Iirimaal, nende esmakohtumine oli seitse aastat varem Mehhikos. Brosnan sõnas ühes intervjuus, et ta naine on pärast kahe poja sündi küll kaalus juurde võtnud, kuid nende armastus ei ole kahanenud.

Pierce Brosnan ja Keely Shaye Smith
Pierce Brosnan ja Keely Shaye Smith Foto: imageSPACE/CraSH/imageSPACE/Sipa USA/Scanpix
Pierce Brosnan oma kahe pojaga
Pierce Brosnan oma kahe pojaga Foto: MAVRIXONLINE.COM - FILE PHOTO/MAVRIXONLINE.COM - FILE PHOTO/Scanpix

Brosnan oli 1980 – 1991 abielus Cassandra Harrisega, kahest suhtest on tal kokku viis last.

Pilte vaata siit. 

Kommentaarid (1)
Copy
Tagasi üles