Kapo juht hoiatas lollide inimeste palkamise eest (5)

Adele Johanson
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Arnold Sinisalu
Arnold Sinisalu Foto: PP

Kui on harjutud vaid käske ja korraldusi täitma, siis ei osata enam initsiatiivi haarata, ütles kaitsepolitsei peadirektor Arnold Sinisalu Pärnu Juhtimiskonverentsil.

Sinisalu hoiatas ettevõtjaid rumalate ja lollide inimeste palkamise eest. Seda deviisi on ta järginud juba ajast, kui oli kapos mõned aastad üksust juhtinud ja FBI akadeemiasse kolmekuusele treeningule sattus. «Ühel õhtul oli seal üks suurepärane esineja Gordon Graham, kes esinemise ajal korrutas pidevalt kahte lauset: kõik ettenähtav on välditav ja ärge palgake rumalaiad ja lolle inimesi,» vahendab Äripäev tema sõnu.

See oli Sinisalu arvates üks paremaid asju, mida tasus meelde jätta selle tõttu, et üksust juhtides tegelevad nad päevast päeva riskide haldamisega, informatsiooni kogumisega ning rumaluste ette nägemise ja vältimisega. Loe pikemalt Äripäevast.

Kommentaarid (5)
Copy
Tagasi üles