Briatore: Ferrari peaks nüüd järgmisele hooajale keskenduma

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Flavio Briatore
Flavio Briatore Foto: AP / Scanpix

Renault’ vormel-1 meeskonna endine boss Flavio Briatore on tihti silma paistnud oma otsekoheste väljaütlemistega. Seekord langes kõmulise itaallase tähelepanu alla Ferrari tiim – nimelt teatas Briatore, et hooaja esimese etapi põhjal võib järeldada, et Ferrari on Red Bullist nii palju aeglasem, et meeskond peaks pigem hakkama järgmisele hooajale keskenduma.

Teatavasti võitis hooaja avaetapi Austraalias Melbourne’is tiitlikaitsja Sebastian Vettel, Red Bulli teine piloot Mark Webber oli viies, vahendab Eurosport.

Ferrari meestest oli kiireim Fernando Alonso, kes oli kvalifikatsioonis viies ja põhisõidus neljas, kuid kaotus Vettelile oli üsna suur – kvalifikatsioonis oli ta noorest sakslasest 1,4 sekundi võrra aeglasem ja põhisõidus oli kaotus juba üle poole minuti.

«See võib absurdsena kõlada, aga minu arvates peaks Ferrari nüüd järgmisele hooajale keskenduma,» sõnas Briatore intervjuus ajalehele Turun Sanomat, lisades, et kui Red Bull samamoodi jätkab, on Vettel ilmselt püüdmatu. «Ferraril on muidugi head insenerid ja vajalikud vahendid, kuid praegu on nende vahe Red Bulliga terve igavik.»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles