Kuulus kokk Anthony Bourdain: ma ei soovi egoistist Donald Trumpi saatekülaliseks

Inna-Katrin Hein
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Anthony Bourdain
Anthony Bourdain Foto: Dennis Van Tine/starmaxinc.com/Starmax/PA Images/Scanpix

Ameeriklasest kuulus telekokk Anthony Bourdain sõnas väljaandele New York Daily News, et ta ei soovi USA presidenti Donald Trumpi oma kokasaatesse «Anthony Bourdain: Parts Unknown» külaliseks.

Aol.com teatel oli eelmine USA president Barack Obama 2016. aastal oma Vietnami visiidi ajal Hanois Bourdaini saates, nad jõid õlut ning sõid head ja paremat, visates samas nalja. Bourdain uuris Obamalt, mis on tema lemmikroad.

Anthony Bourdain ja Barack Obama 2016. aastal Vietnamis Hanois
Anthony Bourdain ja Barack Obama 2016. aastal Vietnamis Hanois Foto: Instagram/Instagram/Scanpix
Barack Obama ja Anthony Bourdain 2016. aastal Vietnamis Hanois
Barack Obama ja Anthony Bourdain 2016. aastal Vietnamis Hanois Foto: CARLOS BARRIA/REUTERS/Scanpix

Bourdain sõnas nüüd, et Trumpi ei ole tal mõtet külaliseks kutsuda, kuna see president räägib ainult iseendast ega kuula, mida teistel öelda on.

Anthony Bourdain
Anthony Bourdain Foto: Dennis Van Tine/starmaxinc.com/Starmax/PA Images/Scanpix

«Ta räägib ainult iseendast ja on huvitatud ainult iseendast. Ta on egoist, kellega ei saa normaalset lõunalauavestlust pidada,» teatas kokk.

Donald Trump
Donald Trump Foto: JONATHAN ERNST/Reuters/Scanpix

Ta lisas, et Trumpile meeldib hästi küpsetatud liha, temale aga pooltoores, siis ka see on erinevus, millest üle ega ümber ei saa.

Trumpi lihaeelistus sai avalikuks mõni aeg tagasi, mil ilmnes, et ta tellis endale restoranis 54-dollarilise biifsteegi, mille valas üle odava ketšupiga.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles