Õõvastav video: teismelised turnivad Golden Gate'i silla kõrgustes

Johanna Vahuri
, Reisiportaali toimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Ronijad
Ronijad Foto: Kuvatõmmis

San Franciscos asuval kuulsal Golden Gate'i sillal ronimine on ohtlik ja ühtlasi ka karistatav, mistõttu tuleks sellest kindlasti hoiduda. 

Kaks hulljulget teismelist otsustasid aga ilma igasuguse julgestuseta ronida suure silla otsa ja seal veidi ringi vaadata. Peter Teatime ja Tommy Reactor haarasid kinni maani ulatuvast kaablist ja hakkasid end järjest üles vinnama, vahendab Travel and Leisure.

Neid võib aga näha ka sillalt kõlkumas, seal hundirattaid viskamas ja niisama ringi hüppamas. Kuigi mõned autojuhid võisid teismelisi märgata, ei teavitanud keegi neist ametivõimusid ning politsei sai juhtumist teada alles siis, kui video oli internetti üles pandud.

«Teismelised said rahulikult veeta kümme minutit sillal, mida kaitseb sisejulgeolekuameti heakskiidetud multimiljoniline turvasüsteem,» sõnas Golden Gate'i silla piirkonna esindaja Priya Clemens.

«Ma ei taha täpsustada, kuidas me turvasüsteemidest mööda pääsesime juhuks kui keegi halb inimene või halbade kavatsustega isik seda samuti teha soovib. Ma võin öelda, et süsteemid on väga keerulised. Mul on selliste asjadega palju kogemusi ja seetõttu pääsesin neist ka mööda,» sõnas Teatime. 

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles