Elering, EVR Cargo ja Eesti Liinirongid said uued nõukogu liikmed

Adele Johanson
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
EVR Cargo Tapa depoo
EVR Cargo Tapa depoo Foto: Marianne Loorents / Virumaa Teataja

Eile määras majandus- ja taristuminister Kadri Simson nimetamiskomitee ja rahandusministri ettepanekul kolme riigi äriühingusse uued nõukogu liikmed ning pikendas nõukogu liikmete volitusi kolme aastani

Eleringi nõukogus jätkavad Majandus- ja Kommunikatsiooniministeeriumi energeetikaosakonna juhataja Timo Tatar ning börsiettevõtte PRFoods juht Indrek Kasela. Uuteks nõukogu liikmeteks said Rahandusministeeriumi riigivara osakonna juhataja asetäitja Tarmo Porgand ja ettevõtjad Timo Rajala ning Toomas Põld.

EVR Cargo nõukogu liikmena jätkab Majandus- ja Kommunikatsiooniministeeriumi transpordi asekantsler Ahti Kuningas, uuteks liikmeteks said majandus- ja taristuministri nõunik Peeter Kadarik, ettevõtjad Neeme Jõgi ja Madis Ermo.

Eesti Liinirongid nõukogu uude koosseisu kuuluvad ehitusmaterjale tootva Henkel Balti OÜ juhataja Siiri Odrats-Koni, Majandus- ja Kommunikatsiooniministeeriumi veondus- ja liiklustalituse juhataja Hindrek Allvee, Circle K Eesti juhataja Kai Realo ning Rahandusministeeriumi riigivara osakonna analüütik Kalle Viks.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles