Airport Taxi - Tulika lõi lennujaama teenindamiseks uue taksobrändi

Aivar Pau
, tehnikaportaali toimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Airport Taxi

Tallinna lennujaama ametlik taksoettevõte Tulika Premium OÜ lõi lennureisijate teenindamiseks uue taksoteenuse Airport Taxi.

Uue brändi all hakkavad sõitma vaid CNG-gaasitoitega Škoda Octaviad. Fikseeritud on ka sõidutasud: sõidualustustasu on 3,85 eurot, kilomeetritasu päeval 0,69 ja öösel 0,80 eurot ning ajatasu 12 eurot.

Ettevõtte veebilehe andmeil käib hetkel uue teenuse käivitamiseks juhtide leidmine. Autosid pakutakse neile rendile hinnaga 350 eurot 15 päeva eest ning kütusekulu selles ei sisaldu.

Tallinna Lennujaama esindaja Priit Koffi sõnul on uuendus lennujaamaga kooskõlastatud – see on olemasoleva koostööpartneri uus kaubamärk.

Ka Tulika Takso juhi Mati Saare sõnul ei ole tegemist uue ettevõtte loomisega, vaid Tallinna Lennujaama teenindamisele  olemasolevatele tuntud  kaubamärki kandvatele taksodele lisanduvad Airport Taxi brändi kandvad sõidukid.

«Alustame juuni alguses 25 uue CNG-gaasil töötava taksoga, plaanide kohaselt tuleb sellele lisa. Plaan on kasvada  50 takso ja väikebussini,» ütles Saar Postimehele.

Saare sõnul on lennujaama kaudu saabuvat reisijate arvu kasvu arvestades tekkimas oht, et taksode kättesaadavus võib saada kannatada.

«Tuleb juba tunnistada, et teatud aegadel  võiks olla olukord taksodega parem,» lisas ta. «Leidsime, et Tallinna Lennujaama paremaks teenindamiseks on tõhusam ja efektiivsem  luua eraldi bränd, mille kaudu on  täpsemalt positsioneeritud  teenuse sisu ja majandusliku huvitatuse kaudu saab tõsta taksojuhtide aktiivsust.»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles